CMS – lösningar

CMS står för Content Management System, vilket för dig som kund innebär att du kan uppdatera dina hemsidor utan någon större kunskap om webbprogrammering. Med ett CMS-verktyg kan ni alltså själva hålla innehållet på er webbplats aktuellt och uppdaterat, i många fall kan ni även lägga till fler avancerade funktioner via den administrationspanel som medföljer de flesta
CMS-verktyg.

Med ett effektivt CMS-verktyg behöver du endast skriva själva innehållet, kanske lägga till en bild och sedan klicka på publicera i det användarvänliga och webbaserade administrationsgränssnittet. Utnyttja internet som snabb och kostnadseffektiv informationskanal och uppdatera din webbplats själv, det är lika enkelt som att använda en vanlig ordbehandlare. Detta gör oftast att fler medarbetare på ert företag lätt kan engageras i informationsarbetet utan att någon särskild utbildning krävs.

Enligt oss är ett CMS-verktyg det mest optimala, lite beroende på verksamheten. Det kan oftast kosta lite mer att utveckla från början, men ni slipper sedan betala för återkommande uppdateringar och annat underhåll som oftast medföljer för att hålla en ”vanlig” webbplats aktuell. CMS är ett ord man ser mer och mer på internet och det är framtiden för de flesta företag.

Kontakta oss idag för mer information och prisuppgifter på våra CMS-lösningar.